heyzap.com - embed games

HEAD

SUNSET

PUNE ACEST BANER PE SITE-UL TAU

TOP 66

Sunsetcom-florin. blogspot. com Top66 Statistici

joi, 14 octombrie 2010

Castiga 3 masini Volkswagen Polo

Cum particip? Trimite codul din pachet Pall Mall prin SMS la 1822 sau înscrie-l aici pe site şi poţi câştiga INSTANT un premiu Quality Moment – www.qualitymoment.ro

1. Promoţia naţională:
Momentele de calitate n-au fost niciodată mai aproape. Participă la promoţia It’s quality time între 20 septembrie şi 31 octombrie 2010 şi poţi câştiga trei maşini Volkswagen Polo, 400 de ceasuri elveţiene Victorinox şi peste 50.000 de pachete. Tot ce trebuie să faci este să trimiţi codurile unice din fiecare pachet, prin SMS la 1822 (Tarif Normal) sau sa le introduci pe site. Mai mult, cu fiecare cod trimis poţi primi coduri bonus (un cod bonus este echivalentul unui cod gasit in pachet).

Fie că e vorba de o maşină germană, un ceas elveţian sau de gustul autentic al unei ţigarete de calitate, o şansa de câştig te aşteaptă în fiecare pachet! În plus, exclusiv pe site, te aşteaptă alte premii surpriză, pe care le poţi câştiga instant, accesând cele două experienţe pe care ţi le-am pregătit – “choose your quality moment” sau “time is quality” (www.qualitymoment.ro).

2. Traieşte momente de calitate:
Avem încredere în gusturile tale. Cu fiecare cod trimis, ai acces la trei experienţe desăvârşite. În funcţie de alegerile făcute, ai şansa să câştigi unul dintre sutele de premii INSTANT puse la bătaie. Un cod valid (fie din pachete, fie cod bonus) iţi oferă posibilitatea să alegi 3 dintre cele 12 ţări de pe harta. Alege răspunsul care ţi se potriveşte cel mai bine şi ai şansa să câştigi instant unul din zecile de premii constând in şampanii pe care să le deguşti impreuna cu persoana dragă, MP3 playere pentru a te bucura oricând de muzica favorită sau cărţi de gătit din care vei invăţa de la cei mai buni cum să ajungi un as in combinarea diferitelor gusturi. Trimite cât mai multe coduri şi nu rata niciuna dintre experienţele de calitate pe care ţi le oferim.

3. Premiază-te pe loc:
Vrem să ne asigurăm că ai parte în fiecare zi de momente de calitate. Intră zilnic pewww.qualitymoment.ro în intervalul orar indicat, răspunde la cele 10 întrebări şi află dacă ai câştigat unul dintre sutele de premii INSTANT puse la bătaie. Fiecare zi iţi aduce noi provocari. Aşteaptă momentul potrivit, trimite codul din pachet şi poţi câştiga instant: vinuri franţuzeşti, umbrele londoneze sau albume cu destinaţii de vis.

http://www.qualitymoment.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu