heyzap.com - embed games

HEAD

SUNSET

PUNE ACEST BANER PE SITE-UL TAU

TOP 66

Sunsetcom-florin. blogspot. com Top66 Statistici

miercuri, 8 februarie 2012

Castiga produse pentru dermoingrijire de la Pharmaceris!

Daca ai pielea sensibila, cu probleme, usor iritabila si ai nevoie de un fond de ten fluid te ajuta Pharmaceris F.

Gama include o serie de fonduri de ten corectoare fluide, delicate, cu efect intens si de lunga durata, care au fost testate si sunt foarte bine tolerate de pielea sensibila si cu probleme.

Datorita consistentei usoare si utilizarii SISTEMULUI INOVATOR CORECTOR DE NOUA GENERATIE, fluidul nu incarca inutil tenul si nu creeaza impresia de masca, iar rezultatul se mentine timp de 10 ore(testat).

Fondul de ten fluid Pharmaceris F este recomandat pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel sensibil.

Ajuta la camuflarea imperfectiunilor (pigmentatie neregulata, capilare dilatate, cicatrici post-acneice, cearcane, acnee rosacee) si confera un colorit uniform si natural al pielii. Este un produs testat si foarte bine tolerat de pielea sensibila.

Regulament concurs:
·  Concursul se desfasoara in perioada 6 februarie – 5 martie 2012.
·  Participa la concurs toi userii care lasa un comentariu conform cerintei concursului si devin fani Facebook ai paginii Ele.
·  In data de 6 martie 2012 se vor desemna 10 castigatori prin tragere la sorti, care vor primi cate un set Pharmaceris.
·  Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
·  Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la care trebuie sa raspunda in cursul a 3 zile lucratoare, altfel premiul devine nul.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu