heyzap.com - embed games

HEAD

SUNSET

PUNE ACEST BANER PE SITE-UL TAU

TOP 66

Sunsetcom-florin. blogspot. com Top66 Statistici

luni, 6 februarie 2012

O fetita de doar 7 ani din Romania a fost victima unui cuplu

O fetita de doar 7 ani din Romania a fost victima unui cuplu de traficanti de carne vie, tot romani, care au tratat-o ca pe un sclav in Anglia. Copilul, al carui nume nu a fost dat publicitatii din motive legale, a fost poreclit Cenusareasa.
Ea era fortata in mod constant sa munceasca in casa si sa aiba grija de copiii cuplului, care o trata ca pe un sclav, la fel ca personajul Cenusaresei. De asemenea, fetita era trimisa pe strazile Londrei sa cerseasca, spun anchetatorii britanici, citati de Daily Mail.
Toate aceste abuzuri au iesit la lumina in timpul procesului lui Aurel Zlate, in varsta de 46 de ani, si al sotiei acestuia, Alexandra Oaie, in varsta de 43 de ani. Ei sunt acuzati de trafic de carne vie, intr-un dosar care a fost deschis in 2010. Astfel, juriul tribunalului Croydon Crown a aflat, ingrozit, ca fetita era fortata sa doarma direct pe podea si purta doar o pereche de papuci, chiar si in mijlocul iernii.   CITESTE IN CONTINUARE



Cercetătorul Greg Brooks susţine că a găsit epava unui vas comercial britanic, la bordul căruia se află 71 de tone de platină. Nava ar fi fost scufundată în apropierea Golfului Cape Cod din SUA în timpul celui de-al Doilea Război Mondial de către nemţi.
Dacă se va dovedi că epava, descoperită la 80 de kilometri de coasta oraşului Massachusetts, este într-adevăr vasul britanic Port Nicholson şi că la bordul acesteia se găsesc într-adevăr 71 de tone de platină (cu o valoare estimată astăzi la aproximativ trei miliarde de dolari), atunci aceasta va fi una dintre cele mai mari comori descoperite vreodată, scrie „Huffington Post“.



Samedan este reşedinţa regiunii Engadine, unde se află cunoscute staţiuni montane, precum Saint-Moritz, Pontresina şi Sils-Maria.

În vestul Elveţiei, în localitatea Brévine, din cantonul Neuchâtel, termometrul a coborât la minus 27,6 grade, una din cele mai scăzute temperaturi din ultimele zile. Brévine deţine recordul absolut al frigului din Elveţia, cu minus 41,8 grade Celsius în 1987.




Bumba este noul Torje? Nu, dar Udinese face colectie de pusti talentati din toata lumea. La 18 ani este deja la maturitate din punctul de vedere al italienilor destepti de la Udinese.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu