heyzap.com - embed games

HEAD

SUNSET

PUNE ACEST BANER PE SITE-UL TAU

TOP 66

Sunsetcom-florin. blogspot. com Top66 Statistici

vineri, 15 iunie 2012

100 DE EURO PE SAPTAMINA


Ai pus ochii pe o rochita de vara, un costum de baie sexy , niste sandale ultra-chic? Trebuie sa-ti refaci stocul de produse de beauty? Vrei sa mergi in vacanta de vis, dar iti lipsesc niste banuti?

COSMO te ajuta sa-ti implinesti planurile de vara, oferindu-ti in fiecare saptamana sansa de a castiga 100 de euro pe care sa-i cheltuiesti dupa bunul tau plac! Iata ce trebuie sa faci: 

PAS 1: Intra pe pagina noastra de Facebook - www.facebook.com/cosmopolitan.romania - cauta postul care anunta codul de concurs pentru ziua respectiva si copiaza-l.
PAS 2: Revino in site si introdu codul in formularul de concurs care apare in josul paginii.



Concursul este saptamanal, iar codul va fi altul in fiecare zi, anuntat in decursul diminetii, de luni pana vineri.

Poti sa participi la concursul saptamanii in curs cu un singur cod, cu mai multe sau cu toate.

La tragerea la sorti care va avea loc in fiecare zi de luni, vor fi luate in considerare toate persoanele participante, indiferent cate coduri au introdus in concurs in saptamana respectiva.

IMPORTANT! Pentru ca inscrierea sa fie valida, codul trebuie introdus in formular in ziua in care a fost anuntat pe Facebook. Daca, de exemplu, marti inscrii in concurs codul de luni, inscrierea nu va fi luata in considerare, deoarece data anuntarii codului si data inscrierii lui in concurs nu coincid.





Concursul se desfasoara pe durata nelimitata.
Numele castigatoarei din fiecare saptamana va fi anuntat pe Facebook si in site, in fiecare zi de luni.
Fiecare castigatoare va primi un e-mail din partea redactiei pentru a i se oferi detalii despre cum va intra in posesia premiului



CASH

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu