heyzap.com - embed games

HEAD

SUNSET

PUNE ACEST BANER PE SITE-UL TAU

TOP 66

Sunsetcom-florin. blogspot. com Top66 Statistici

sâmbătă, 16 iunie 2012

CISTIGA 3 VOUCERE DE LA EVA.RO


Nu-i aşa că vrei să trăieşti sănătos şi să ai grijă de tine şi de familia ta cât mai bine? Nu-i aşa că atunci când mergi la cumpărături faci tot posibilul să alegi doar produse de cea mai bună calitate, naturale, dacă ai de unde? Dacă răspunsul tău este DA, ce-ai zice de o băutură modernă pe bază de Malţ, non-alcoolică, excelentă pentru toată familia şi pe piaţa din România. Această băutură poate fi în funcţie de reţetă, sănătoasă şi o sursă delicioasă de aminoacizi, vitamine şi minerale, numai bună pentru pitici, părinţi şi bunici.



Malţul este un ingredient ce conţine proteine, minerale şi carbohidraţi, suplimente extreme de importante pentru o bună funcţionare a creierului, muşchilor şi sistemului nervos uman. Mai mult decât atât, băuturile din malţ conţin vitamine din complexul B, oferind corpului nostru electroliţii şi oligoelementele necesare, precum magneziul, calciul şi potasiul.













Participă la concurs în perioada 11 iunie – 11 iulie 2012, bifează răspunsurile dorite la cele 3 întrebări de mai jos şi poţi câştiga unul din cele 3 premii, constând în vouchere de cumpărături. Voucherele sunt valabile în magazinele H&M.

- Premiul 1 - Voucher în valoare de 350 Ron

- Premiul 2 - Voucher în valoare de 200 Ron

- Premiul 3 - Voucher în valoare de 125 Ron






PARTICIPA LA CONCURS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu