heyzap.com - embed games

HEAD

SUNSET

PUNE ACEST BANER PE SITE-UL TAU

TOP 66

Sunsetcom-florin. blogspot. com Top66 Statistici

sâmbătă, 16 iunie 2012

Magic FM iti rasplateste atentia


Magic FM iti rasplateste atentia cu care ne asculti in fiecare dimineata cu colectii „Rock’n’Roll and the City” si un weekend in doi in Delta Dunarii in fiecare saptamana!



In fiecare zi lucratoare – dupa ora 9.30 – Liana Stanciu aduce povesti interesante despre muzica si despre ce s-a intamplat important in ziua respectiva de-a lungul timpului.  Aniversăm impreuna oameni frumoși, oameni care au scris pagini de istorie, aflam povesti ale unor cantece magice.



Acum Magic FM ofera noi premii magice: castigatorii zilnici ai concursului legat de povestea zilei primesc colectia de 3CD-uri „Rock’n’Roll and the City” si au sansa de a castiga saptamanal un weekend in doi in Delta Dunarii! In fiecare zi de vineri alegem un potential castigator dintre cei care au castigat la concursul zilnic, il sunam si il invitam in direct sa raspunda la una dintre intrebarile adresate in concurs in timpul saptamanii. Daca ascultatorul stie raspunsul corect – el va fi recompensat cu un weekend in doi in Delta Dunarii!



Deci – atentie mare la toate informatiile pe care Liana Stanciu le aduce pentru concurs!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu